Nonnekens Automotive sluit zich aan bij Autocrew !

Na meer dan 70 jaar ervaring als merkdealer en inmiddels 5 jaar als universele garage hebben wij ons per 1 januari 2017 bij het garageconcept AUTOCREW aangesloten.

Wat betekent dat voor u als klant:

Wij  kunnen nu nóg betere analyses stellen doordat wij de beschikking hebben gekregen over de meest geavanceerde testapparatuur die er op dit moment beschikbaar is. Waarom is dit zo belangrijk: de auto’s van tegenwoordig zijn net rijdende computers, een storing in het motormanagementsysteem e.d. kan vandaag de dag slechts met de nieuwste apparatuur ontdekt en dus hersteld worden.

De auto’s waarvan wij het onderhoud verzorgen krijgen kwalitatief zeer hoogwaardige Bosch onderdelen gemonteerd, tegen gunstige tarieven.

Indien wij het onderhoud verzorgen voor uw auto kunnen wij u ook de pechhulp-service aanbieden voor Nederland en Europa; dit tegen zeer scherpe tarieven. Vraag naar de voorwaarden.

Indien uw auto nog valt onder de fabrieksgarantie mogen wij de servicebeurten gewoon voor u uitvoeren. Dit scheelt aanzienlijk in het arbeidstarief waardoor u een stuk voordeliger uit bent dan bij de officiële merkdealer.

Ook bemiddelen wij bij schade aan uw auto, dat houdt in dat Nonnekens Automotive u de zorg omtrent de schade-afhandeling uit handen neemt.

Een garage is net als de dokter… je gaat er niet graag heen maar soms moet het gewoon.

Al met al heeft het voor u als bestaande of als nieuwe klant alleen maar voordelen, wij hopen u dan ook in het nieuwe jaar 2017 weer of opnieuw te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,

Bjorn en Bibian Nonnekens

autocrew