Nonnekens weer Bovag erkend!

Nonnekens is vanaf heden weer Bovag erkend!

BOVAG is een brancheorganisatie van zo’n 9.500 ondernemers die zich met mobiliteit bezighouden. Bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in personenauto’s, bedrijfsauto’s en trucks, tweewielers, caravans, aanhangwagens, motorenrevisie, autoverhuur en -delen, autowassen, verkeersopleidingen en tankstations. Ook Nonnekens maakt deel uit van deze brancheorganisatie. De BOVAG-leden zorgen dat BOVAG-klanten zorgeloos kunnen genieten van hun mobiliteit. En die mobiliteit kan allerlei vormen hebben natuurlijk. Van fiets tot caravan en van auto tot scooter.

De Michelin CrossClimate zomer en winterband in één!

Michelin-CrossClimate-900

MICHELIN CROSSCLIMATE

 
 • SPECIAL

  Productgegevens

  De Michelin CrossClimate is een innovatieve band die onder alle weersomstandigheden veiligheid biedt. Michelin is er in geslaagd technologieën voor zomer- en winterbanden samen te voegen tot een zomerband voor alle weersomstandigheden.

  De allereerste MICHELIN zomerband gehomologeerd voor winterse omstandigheden dankzij de fusie van:

  – Een ingenieuze combinatie van verschillende rubbersamenstellingen
  – Uitstekende grip onder alle weersomstandigheden
  – A klasse grip op nat wegdek
  – Geoptimaliseerd brandstofverbruik

  -Combinatie van een uniek V-vormig profiel met nieuwe High-performance lamellen
  – Uitstekende prestaties op droog wegdek
  – Trekkracht op sneeuw
  – Met behoud van lange levensduur

  – Innovatieve combinatie van afgeschuinde profielblokken met high-performance lamellen voor
  – Doeltreffend remmen op droog wegdek
  – Geweldige prestaties in de sneeuw

Read More

Tijd voor bandenwissel?

 

Tijd voor de bandenwissel?

U bent waarschijnlijk niet de enige. Ieder jaar wisselen 3,2 miljoen Nederlanders van zomer- naar winterbanden en andersom. Voorkom wachten en plan daarom direct (online) een afspraak voor de bandenwissel.

Let op: heb je lichtmetalen wielen?

Dan kan het zijn dat deze zijn voorzien van slotbouten.

Denk er in dit geval aan om de speciale sleutel hiervoor mee te nemen naar uw wisselafspraak.

 

Volg ons op facebook!

APK Keuring prijzen Nonnekens

APK GRATIS in combinatie met het uitvoeren van onderhoud en/of reparatie, uiteraard kunt u er ook voor kiezen om alleen een APK te laten uitvoeren dan betaald u “slechts”€ 24,95!!

Wat is APK? :

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen.

De APK staat los van onderhoud aan uw auto. Wij voeren dus tijdens de APK geen andere werkzaamheden uit en maken dus ook geen extra kosten. Blijkt uit de APK dat er reparaties noodzakelijk zijn om uw auto aan de keuringseisen te laten voldoen? Dan krijgt u altijd vooraf een prijsopgave. Zonder uw toestemming gaan wij niet aan de slag, u beslist wij adviseren!

 

 

Nieuwe website van Nonnekens online!

Met trots presenteren wij u onze nieuwe website! Een geheel nieuwe uitstraling, overzichtelijk en kleurrijk opgebouwd. We hebben de website uitgebreid met meer informatie om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.